lauantai 9. huhtikuuta 2011

Paprikariisi

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 paahdettua paprikaa
1 rkl oliiviöljyä
1 tl tuoretta oreganoa
¼ tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria
2½ dl pitkäjyväistä riisiä
11 dl kanalientä
100 g fetajuustoa

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli. Suikaloi paprika. Kuullota sipuli öljyssä kattilassa. Lisää valkosipuli ja kuullota vielä hetken aikaa. Lisää paprika ja oregano kattilaan lämmittelemään. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada riisi ja kanaliemi kattilaan. Kiehauta ja hauduta kattilan alla kunnes riisi on kypsää. Murenna feta kypsän riisin joukkoon.

Resepti: Closet Cooking 9.4.2010

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

Ei kommentteja: