Hangop tarkoittaa 'väärin päin' ja on vanha hollantilainen jälkiruokaresepti. Jos minulla olisi hollantilainen isoäiti, hän olisi varmasti tehnyt ihanan pehmeää ja kermaista hangopia. Resepti on yksin kertainen - tarvitaan vain aikaa!
10 dl turkkilaista jogurttia
2½ dl kuohukermaa
5 rkl sokeria
1 vaniljatanko
hedelmiä tai pähkinöitä
Valuta jogurtti huolella harsolla vuoratussa siivilässä yön yli tai 4-6 tunnin ajan. Vaahdota sokerilla maustettu kerma. Raavi siemenet vaniljatangosta ja sekoita ne jogurttiin. Sekoita kermavaahto varovasti jogurtin sekaan. Tarjoa hangop tuoreiden hedelmien tai pähkinöiden kanssa.
Resepti: Kayotic Kitchen 7.5.2010
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti