perjantai 6. toukokuuta 2011

Sieniragu

8 porkkanaa
200 g herkkutatteja
3 rkl tuoretta lehtipersiljaa
50 g parmesanjuustoa
1 rkl oliiviöljyä
4 tuoretta timjaminoksaa
2 dl lihalientä
1 tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria

Kuori ja paloittele porkkanat. Paloittele sienet. Silppua persilja. Raasta juusto. Kuullota porkkanat oliiviöljyssä kuumalla pannulla. Lisää sienet pannulle ja jatka paistamista hetken verran. Lisää timjami, juustoraaste, persilja ja lihaliemi. Kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.

Vinkki: Pastanjauhantaa 6.5.2011
Resepti: Tommy Myllymäki

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Simply Recipes 16.9.2011
Pumpkin Jam 28.10.2013

Ei kommentteja: