torstai 12. toukokuuta 2011

Spaghettia, vuohenjuustoa ja tomaatti-kasviskastiketta

Suoraan Spaghetterian listalta: Con formaggio di capra e salsa di pomodorina. Hunajalla maustettua grillattua vuohenjuustoa, kesäkurpitsaa, herkkusieniä, oliiveja ja punasipulia tomaattikastikkeessa, yrttiöljyä. Tätä pitää tehdä kotona!

1 tölkki säilöttyjä tomaatteja
1 tölkki paseerattuja tomaatteja
1 rkl kuivattua oreganoa
1 tl Maldon-suolaa
1 punasipuli
1 pieni kesäkurpitsa
300 g herkkusieniä
100 g oliiveja
vuohenjuustoa
hunajaa

Laita tomaatit kiehumaan hiljalleen. Mausta kastike oreganolla ja suolalla. Paloittele sipuli, kesäkurpitsa ja herkkusienet. Paahda kasvikset 225 asteisessa uunissa vartin ajan. Lisää kasvikset kattilaan. Keitä pasta. Viipaloi vuohenjuusto. Aseta juustoviipaleet uunipellille ja levitä päälle vähän hunajaa. Paahda nopeasti kuumassa uunissa. Tarjoa pasta tomaatti-kasviskastikkeen, vuohenjuuston ja yrttiöljyn kanssa.

Vinkki: Ravintola Spaghetteria

ENSI KERRALLA
Lähellä alkuperäistä.

VILKAISE MYÖS
Three Many Cooks 30.8.2011 ja 30.8.2011

Ei kommentteja: