2 munakoisoa
4 rkl oliiviöljyä
½ tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria
2 rkl pinjansiemeniä
1 dl granaattiomenan siemeniä
1 dl tuoreita basilikan lehtiä
SAHRAMIJOGURTTI
⅛ tl sahramia
3 rkl kuumaa vettä
200 g kreikkalaista jogurttia
1 valkosipulinkynsi
3 rkl sitruunamehua
3 rkl neitsytoliiviöljyä
¼ tl Maldon-suolaa
Valmista ensin jogurttikastike. Liota sahramia kuumassa vedessä viiden minuutin ajan. Sekoita kulhossa sahramiliemi, jogurtti, silputtu valkosipuli, sitruunamehu, oliiviöljy ja suola. Sekoita hyvin ja säilytä jääkaapissa. Leikkaa munakoisot sentin paksuisiksi viipaleiksi. Voitele viipaleet oliiviöljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla. Paahda viipaleet 225 asteisessa uunissa 20-30 minuutin ajan. Paahda pinjansiemenet pannulla. Aseta munakoiso, pinjansiemenet, granaattiomenansiemenet, basilika ja jogurttikastike kauniisti tarjolle.
Vinkki: NAMI-NAMI 6.6.2010
Resepti: Yotam Ottolenghin Plenty (2010)
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Anne's Food 8.7.2010
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti