2 kesäkurpitsaa
1 rkl oliiviöljyä
1 dl tuoretta lehtipersiljaa
1 dl saksanpähkinöitä
KASTIKE
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
2 rkl raastettua parmesanjuustoa
⅛ tl chilijauhetta
¼ tl Maldon-suolaa
⅛ tl mustapippuria
Sekoita kastike. Viipaloi kesäkurpitsa pituussuuntaan juustohöylällä. Lorauta kesäkurpitsan päälle oliiviöljyä ja sekoita hyvin. Grillaa kesäkurpitsasiivut molemmin puolin tai paahda uunissa. Silppua persilja. Rouhi pähkinät. Kokoa salaatti.
Resepti: Voisilmäpeliä 7.6.2011 (blogi suljettu)
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Herkku & Koukku 15.9.2011
Jokihaka kokkaa 11.7.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti