1 annos piirakkataikinaa
3 kananmunaa
5 dl täysmaitoa
2½ dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
2 tl kanelia
½ tl Maldon-suolaa
Laita uuni lämpenemään 160 asteeseen ja nosta uuniritilä alimmalle tasolle. Riko kananmunat kulhoon. Voitele piirakkapohja kananmunan valkuaisella. Sekoita kananmunat hyvin ja lisää sitten maito. Sekoita sokeri, jauhot, kaneli ja suola toisessa kulhossa. Sekoita maitoseos ja kuivat aineet keskenään. Nosta piirakkapohja uuniritilälle ja kaada täyte piirakkavuokaan. Paista 50 minuutin ajan kunnes täyte on hyytynyt ja piirakan pinta saanut kultaisenruskean sävyn. Tarjoa kylmänä tai huoneenlämpöisenä.
Resepti: Three Many Cooks 21.7.2010 ja 21.7.2010
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
101 Cookbooks 30.9.2011
Kivistössä 14.6.2014
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti