lauantai 10. syyskuuta 2011

Lime pot de crème

1 limetti
2½ dl kuohukermaa
½ tl vaniljauutetta
4 kananmunankeltuaista
5 rkl sokeria

Lämmitä uuni 160 asteiseksi. Laita kaksi jälkiruokakulhoa uunivuokaan. Keitä kattilallinen vettä vesihaudetta varten. Raasta limetin kuori ja purista mehu. Lämmitä toisessa kattilassa kerma, limetinkuori ja vaniljauute. Nosta kattila pois liedeltä ja anna nesteen maustua hetken aikaa. Siivilöi. Vaahdota keltuaiset ja sokeri. Lisää limettimehu muna-sokerivaahtoon ja sekoita hyvin. Lisää kerma vähitellen vaahdon joukkoon koko ajan hellästi sekoittaen. Kaada seos jälkiruokakulhoihin. Kaada kuuma vesi uunivuokaan. Paista uunissa 25-35 minuutin ajan. Jäähdytä.

Resepti: Citrus and Candy 10.9.2010

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
delicious:days 16.8.2010
Circle B Kitchen 6.7.2010
Vatsasekaisin kilinkolin 7.5.2012
Vatsasekaisin kilinkolin 6.11.2012
Nautiskellen 7.1.2013
Soul Kitchen 6.6.2012
Suolaa & hunajaa 4.3.2013
Kokit ja potit 28.3.2013
Vatsasekaisin Kilinkolin 10.2.2015
Suolaa ja hunajaa 22.2.2015

Ei kommentteja: