lauantai 24. syyskuuta 2011

Piparjuurilohi

1 rkl tuoretta ruohosipulia
3 rkl piparjuurta
1 dl omenahyytelöä
1 rkl valkoviinietikkaa
½ tl Maldon-suolaa
2 tl oliiviöljyä
200 g lohifileetä
¼ tl mustapippuria

Lämmitä uuni 175 asteiseksi. Silppua ruohosipuli. Raasta piparjuuri. Sekoita pienessä kulhossa omenahyytelö, ruohosipuli, piparjuuri, etikka ja puolet suolasta. Lämmitä öljy uuninkestävällä pannulla. Mausta lohi suolalla ja pippurilla. Paista lohi pannulla 3 minuutin ajan. Käännä lohi ja levitä mausteseosta kalan päälle. Siirrä pannu uuniin viideksi minuutiksi. Levitä päälle loput mausteseoksesta. Tarjoa heti.

Resepti: Pink Parsley 24.9.2010

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Sauvajyvänen 2.3.2012
Vatsasekaisin kilinkolin 16.3.2012

Ei kommentteja: