torstai 6. lokakuuta 2011

Pasta Puttanesca

Huoran pasta on nimensä veroinen: suolainen, halpa, nopea ja pitää syöjän hereillä koko yön.

2 valkosipulinkynttä
1 tl chilirouhetta
8 sardellifileetä
2 tölkkiä tomaattimurskaa
200 g pastaa
100 g mustia oliiveja
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl kapriksia

Kuori ja viipaloi valkosipuli. Lämmitä pannulla öljyssä valkosipuli, chili ja sardellit. Nosta lämpöä ja lisää tomaattimurska pannulle. Hauduta puolen tunnin ajan. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Kun pasta on valmis, lisää kastikkeeseen oliivit ja kaprikset. Valuta pasta. Sekoita kastike pastan joukkkoon.

Resepti: Fakta & Farfalle 6.10.2010

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Circle B Kitchen 3.1.2010
Janoinen persilja 6.9.2011
The Pioneer Woman 23.2.2012
Kulinaarimuruja 21.3.2012
Rouva Raadelmasta 7.2.2013
Simply Recipes 17.2.2013
Ketun keittiössä 16.4.2014
http://kamerajakauha.blogspot.fi/2016/03/klassikko-spaghetti-alla-puttanesca.html

Ei kommentteja: