torstai 1. joulukuuta 2011

Jauhelihapihvit

1 sipuli
100 g juustoa
1 dl tuoretta lehtipersiljaa
400 g jauhelihaa
1 dl turkkilaista jogurttia
1 kananmuna
1 tl dijonsinappia
1 tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria

KASTIKE
1 paketti mustapekkajuustoa
2 dl kuohukermaa

Kuori ja silppua sipuli. Raasta juusto. Silppua persilja. Sekoita kaikki aineet taikinaksi. Muotoile taikinasta reilun kokoisia pihvejä. Paista pihvit 200 asteisessa uunissa 15-20 minuutin ajan. Keitä juustosta ja kermasta kastike.

Resepti: Kevennä ajatuksias, älä ruokias! 1.12.2010

ENSI KERRALLA
Pihveistä tuli kyllä hyvin makuisia, mutta aika kovia ja nesteet valahtivat pellille. Leseitä joukkoon?

VILKAISE MYÖS
Anton & Anton 11.4.2010
Vatsasekaisin kilinkolin 14.8.2012

Ei kommentteja: