perjantai 16. joulukuuta 2011

Luumurahka

2 dl kuohukermaa
1 sitruuna
1 purkki maitorahkaa
300 g luumumarmeladia

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Raasta sitruunasta kuori ja säästä mehu johonkin toiseen ruokaan. Sekoita rahka, luumumarmeladi ja sitruunakuori. Nostele kermavaahto varovasti joukkoon.

Resepti: HS 16.12.2010

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta... Stockalla myydään jouluisin konjakki-luumurahkaa, nam.

Kokeile vaikka näin:
1 pussi kuivattuja luumuja
1½ dl vettä
2 rkl konjakkia
2 dl kuohukermaa
250 g maitorahkaa
2 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria

Keitä luumuja miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia kunnes ne pehmenevät. Soseuta luumut, jäähdytä ja mausta konjakilla. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita luumuseos rahkaan ja kääntele joukkoon kermavaahto. Makeuta sokerilla ja vaniljasokerilla.

VILKAISE MYÖS
Sauvajyvänen 26.12.2012 - yksinkertaisimmillaan

Ei kommentteja: