perjantai 16. joulukuuta 2011

Papumuhennos

Papumuhennos säilyy jääkaapissa viikon ajan ja on parhaimmillaan nukuttuaan yön yli.

½ kg tuoreita voipapuja tai vähemmän kuivattuja
4 paprikaa
1 punasipuli
4 rkl oliiviöljyä
1 rkl kuivattua oreganoa
3 laakerinlehteä
1 tl Maldon-suolaa
1 tl punaviinietikkaa
½ tl mustapippuria

Liota papuja yön yli.

Paahda paprikat. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota sipuli isossa kattilassa. Mausta suolalla. Lisää pataan pavut, paprika, oliiviöljy, oregano ja laakerinlehti. Kaada kattilaan niin paljon vettä, että ainekset peittyvät. Kypsennä kannen alla 100 asteisessa uunissa kahden tunnin ajan.

Mausta valmiit pavut punaviinietikalla ja mustapippurilla.

Resepti: Hunter Angler Gardener Cook 16.12.2011

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Soul Kitchen 3.8.2011
NAMI-NAMI 18.3.2013

Ei kommentteja: