lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuohenjuustocrostinit ja viinirypälesalsa

1 kokojyväpatonki
200 g pehmeää vuohenjuustoa

VIINIRYPÄLESALSA
½ kg tummia viinirypäleitä
1 punasipuli
1 nippu tuoretta lehtipersiljaa
1 rkl punaviinietikkaa
¼ tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria

Viipaloi patonki. Paahda leipäviipaleet rapeiksi uunissa. Pilko viinirypäleet ja sipuli pieniksi paloiksi. Hienonna persilja. Sekoita kulhossa rypäleet, persilja ja punaviinietikka. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä vuohenjuusto leipäviipaleille. Pehmennä juustoa tarvittaessa tilkalla maitoa. Lusikoi leipien päälle viinirypälesalsaa.

Resepti: Fanni & Kaneli 31.12.2010 ja 8.3.2012

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Pumpkin Jam 6.1.2011

Ei kommentteja: