1 kokojyväpatonki
200 g pehmeää vuohenjuustoa
VIINIRYPÄLESALSA
½ kg tummia viinirypäleitä
1 punasipuli
1 nippu tuoretta lehtipersiljaa
1 rkl punaviinietikkaa
¼ tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria
Viipaloi patonki. Paahda leipäviipaleet rapeiksi uunissa. Pilko viinirypäleet ja sipuli pieniksi paloiksi. Hienonna persilja. Sekoita kulhossa rypäleet, persilja ja punaviinietikka. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä vuohenjuusto leipäviipaleille. Pehmennä juustoa tarvittaessa tilkalla maitoa. Lusikoi leipien päälle viinirypälesalsaa.
Resepti: Fanni & Kaneli 31.12.2010 ja 8.3.2012
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Pumpkin Jam 6.1.2011
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti