Jäävuorisalaatti on halpojen salaattibuffeiden täyteaine. Mutta saa siitä jotain hyvääkin! Salaatinpopsijoiden on kuitenkin turha kuvitella syövänsä vitamiinipommia, sillä salaatinlehdissä on vähän muuta kuin vettä.
1 jäävuorisalaatti
200 g pekonia
SINIHOMEJUUSTOKASTIKE
100 g sinihomejuustoa
½ tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria
1 rkl tuoretta ruohosipulia
4 rkl ranskankermaa
4 rkl piimää
1 rkl sitruunamehua tai valkoviinietikkaa
¼ tl punaviinietikkaa
Paista pekoni rapeaksi. Murskaa sinihomejuusto kulhossa. Lisää loput aineet ja sekoita kastike. Tarkista maku. Kastike säilyy jääkaapissa kolmen päivän ajan. Leikkaa jäävuorisalaatti reiluiksi lohkoiksi. Tarjoa salaatti pekonin ja sinihomejuustokastikkeen kanssa.
Resepti: David Lebovitz 24.1.2011
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Fanni & kaneli 31.3.2012
Kulinaarimuruja 2.4.2012
Tasty Kitchen Blog 22.6.2012
Pork, Knife & Spoon 2.8.2012
Smitten Kitchen 23.11.2012
Soppakellari 17.3.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti