Toast Skagen sai alkunsa purjehduskisassa 1965. Tuulen tyynnyttyä eräs veneistä oli häviämässä ja miehistön mielialaa piti piristää. Keittiössä olleista raaka-aineista syntyi Toast Skagen.
2 palaa paahtoleipää
1 rkl voita
200 g katkarapuja
2 rkl majoneesia
40 g muikunmätiä
1 rkl tuoretta tilliä
1 sitruuna
Leikkaa leivästä reunat pois. Paista leipäviipaleet pannulla voissa alhaisella lämmöllä kunnes ne ovat molemmilta puolilta kullankeltaisia. Aseta leipäviipaleet lautaselle. Sekoita kulhossa kuoritut katkaravut ja majoneesi. Lusikoi leipien päälle reilu annos katkarapuja. Koristele mädillä, tillillä ja sitruunviipaleella. Nauti heti rakkaasi kanssa.
Resepti: Herkkusuun lautasella 14.2.2011
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
HS Ruokatorstai 24.5.2012 ja 24.5.2012
NAMI-NAMI 28.12.2012
Herkkusuun lautasella 2.1.2013
Nautiskellen 29.7.2012
Soul Kitchen 26.12.2011
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti