8 dl kreikkalaista jogurttia
200 g valkoisia viinirypäleitä
2 rkl minttulikööriä
50 g cashewpähkinöitä tai hasselpähkinöitä
50 g hunajaa
2 rkl tuoretta minttua
Valuta jogurtti siivilässä harsokankaassa parin tunnin ajan. Huuhtele rypäleet. Leikkaa ne puoliksi ja poista isoimmat siemenet. Marinoi rypäleet minttuliköörissä. Rouhi pähkinät ja paahda ne kuumalla paistinpannulla. Mausta valutettu jogurtti hunajalla. Silppua minttu ja sekoita se viinirypäleiden joukkoon. Kokoa jälkiruoka annosmaljoihin. Laita pohjalle pähkinöitä, nosta jogurttiseos kulhoon ja asettele pinnalle marinoidut viinirypäleet. Tarjoa heti tai säilytä jääkaapissa parin päivän ajan.
Resepti: Share My Kitchen 6.12.2010
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Kauhaa ja rakkautta 30.1.2012
101 Cookbooks 20.1.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti