50 g voita
1 rkl vehnäjauhoja
½ tl Maldon-suolaa
2 kuhafilettä
2 rkl tuoretta lehtipersiljaa
½ sitruuna
Kirkasta ensin voi. Sulata voi hiljalleen kattilassa, mutta älä anna voin kiehua. Nosta kattila sivuun ja anna valkoisen heran valua kattilan pohjalle. Kaada kirkas voi päältä toiseen astiaan. Sekoita jauhot ja suola. Kierittele kalafileet jauhoissa. Paista kala kirkastetussa voissa kahden minuutin ajan molemmin puolin. Nosta kala pannulta. Lisää pannulle nokare voita ja kuullota persilja. Lisää puolen sitruunan mehu pannulle ja ruskista hetken aikaa. Kaada kastike kalan päälle. Tarjoa vihreiden papujen kanssa.
Resepti: Hans Välimäen Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan (2010)
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Villa Ainala Cuisine 24.5.2011
Hunter Angler Gardener Cook 2.6.2012
Rouva Raadelmasta 8.4.2014
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti