keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Lehtikaalilastut

lehtikaalia
oliiviöljyä
Maldon-suolaa

Lämmitä uuni 175-asteiseksi. Erottele lehtikaalin lehdet ja revi pienemmiksi. Levitä palaset uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele päälle oliiviöljyä ja suolaa. Sekoita hyvin. Paista 12-14 minuutin ajan kunnes lehdet ovat rapeita. Nauti hyvällä omallatunnolla.

Resepti: Michelle Sternin The Whole Family Cookbook (2011)

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Three Many Cooks 4.5.2011 ja 4.5.2011
Saveur 30.9.2011 ja 30.9.2011
Uusi musta 23.4.2012
Sauvajyvänen 18.7.2012
Herkku & koukku 18.8.2012
Simply Recipes 20.12.2012
Kemikaalikocktail 15.2.2013
Chocochili 14.3.2013
David Lebovitz 4.6.2013
Kemikaalikocktail 24.6.2013

Ei kommentteja: