Juhannuksen jälkeen, kun kesäkuu lähestyy heinäkuuta, alkavat uudet perunat kyllästyttää. Perunatylsyyteen auttaa uuni, jossa potut saavat ihanan rapsakan kuoren. Suolan lisäksi voit maustaa perunat rosmariinilla, tillillä tai erilaisilla maustesekoituksilla. Kun maustevaihtoehdot on käyty läpi, keitetyt perunat tuntuvat taas vaihtelulta.
1 kg varhaisperunoita
2 rkl oliiviöljyä
1 tl Maldon-suolaa
Pese perunat. Kaada uunivuoan pohjalle ohut kerros öljyä. Levitä perunat vuokaan. Pirskottele perunoiden päälle öljyä ja suolaa. Paistaa 225-asteisessa uunissa 30-40 minuutin ajan.
HS Ruokatorstai 30.6.2011 ja 30.6.2011
Kivistössä 13.6.2013
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Ruokahommia 14.6.2013
Jokihaka kokkaa 25.7.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti