½ kg uusia perunoita
2 kesäsipulia varsineen
100 g kylmäsavulohta
1 dl aurinkokuivattua tomaattia
1 kananmuna
KASTIKE
3 rkl tuoretta tilliä
1 kananmuna
2 rkl sinappia
2 rkl valkoviinietikkaa
3 rkl öljyä
2 rkl kuivaa valkoviiniä tai omenamehua
Keitä perunat. Keitä kananmunat. Hienonna tilli. Kuutioi perunat, sipulit, lohi, tomaatit ja toinen kananmuna. Sekoita salaatti. Valmista kastike. Hienonna kypsä kananmunankeltuainen haarukalla ja syö valkuainen ensi nälkään. Sekoita sinappi ja etikka kananmunan joukkoon. Lisää öljy vähitellen koko ajan sekoittaen. Mausta kastike tilillä ja valkoviinillä. Kaada kastike varovasti salaatin joukkoon. Anna salaatin maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
Resepti: HS Ruokatorstai 13.7.2006
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti