voitaikinaa
luumuhilloa
1 kananmuna
Leikkaa voitaikina neliöiksi. Leikkaa neliön jokaisesta kärjestä viilto sen keskikohtaa päin. Jätä keskelle kokonaista taikinalevyä keskustaa varten. Nosta teelusikallinen luumuhilloa tortun keskelle. Taita neliön kärjet keskustan päälle ja kiinnitä tarvittaessa cocktailtikulla. Nosta tortut uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele tortut kananmunalla. Paista 225 asteisesa uunissa 10-15 minuutin ajan. Poista cocktailtikut kuumista tortuista. Anna torttujen jäähtyä ette luumuhillo polta suuta.
Resepti: Herkkusuun lautasella 19.12.2011
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Isoäidin reseptillä 10.12.2011
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti