½ kg kreikkalaista jogurttia
3 rkl oliiviöjyä
1 tl sitruunankuorta
3 rkl sitruunamehua
5 rkl tuoretta rosmariinia
1 tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
1 kg lampaanpaistia
1 punasipuli
Sekoita jogurtti, oliviiöljy, sitruunankuori, sitruunamehu, rosmariini, suola ja pippuri isossa kulhossa. Leikkaa lammas reiluiksi kuutioiksi. Marinoi lammas jogurtissa yön yli. Leikkaa sipuli 8 palaan ja erottele sipulin kerrokset toisistaan. Kokoa liha ja sipuli vartaiksi. Mausta vartaat suolalla ja pippurilla. Paista kuumassa grillissä 10-15 minuutin ajan kääntäen silloin tällöin. Tarjoa salaatin ja tsatsikin kanssa.
Resepti: Ina Garten
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Smitten Kitchen 14.9.2009
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti