1 annos pastataikinaa
TÄYTE
2 salottisipulia
350 g mustatorvisieniä
25 g parmesanjuustoa
1 rkl voita
4 rkl tuorejuustoa
½ tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria
SINIHOMEJUUSTOMOUSSE
2 liivatelehteä
1 dl kuohukermaa
250 g Peltolan blue -juustoa
2 dl smetanaa
¼ tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria
Valmista mousse edellisenä päivänä. Laita liivatelehdet likoamaan kulmään veteen. Kuumenna kerma. Sulata juusto kerman sekaan. Lisää liemeen liotettu liivate. Jäähdytä seos. Vaahdota smetana. Nosta smetanavaahto kattilaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada massa pursontinpussiin ja upota pussi jääveteen hyytymään.
Kuori ja silppua sipulit. Puhdista ja silppua sienet. Raasta juusto. Kuullota sipuli ja sienet pannulla voissa. Lisää tuorejuusto ja parmesan pannulle. Mausta täyte suolalla ja pippurilla. Jäähdytä.
Kaulitse pastataikina millin paksuiseksi levyksi. Leikkaa pastalevystä muotilla pyöreitä paloja. Aseta levyn keskelle teelusikallinen täytettä. Kastele pastakuoren reunat kylmällä vedellä ja painele toinen pastalevy päälle kanneksi. Ole huolellinen niin, ette raviolin sisälle jää ilmaa. Keitä raviolit suolalla maustetussa vedessä kolmen minuutin ajan. Tarjoa heti parmesanraasteen ja sinihomejuustomoussen kanssa.
Resepti: Alex Nurmi ja Kokkikoulu Espa
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Hunter Angler Gardener Cook 20.6.2010 ja resepti
Pumpkin Jam 18.9.2011
Cebicin keittissä 8.10.2011
Kulinaarimuruja 8.10.2011
Avaruusasema 11.12.2011
Kokkeillaan 11.3.2012
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti