lauantai 22. tammikuuta 2011

Linguinea, pekonia ja parsakaalia

1 parsakaali
½ purjo
½ sipuli
100 g parmesanjuustoa
400 g linguinea
2 rkl oliiviöljyä
100 g pekonia
1 tl rosmariinia
½ tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippura
1 rkl lehtipersiljaa

Paloittele parsakaali. Viipaloi purjo. Kuori ja silppua sipuli. Raasta parmesanjuusto. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Heitä parsa pastakattilaan pari minuuttia ennen kuin pasta on kypsää. Suikaloi pekoni ja paista oliiviöljyssä. Nosta pekoni sivuun. Kuullota purjo ja sipuli pannulla. Lisää rosmariini ja lämmittele hetki. Sekoita pasta, parsakaali, pekoni, purjo ja sipuli kattilassa. Ripottele päälle parmesanjuustoa ja persiljaa.

Resepti: Pork, Knife & Spoon 22.1.2010

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

Ei kommentteja: