sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Sahramiriisi

⅛ tl sahramia
1 sipuli
5 dl basmatiriisiä
1 tl oliiviöjyä
8 dl kanalientä
1 tl Maldon-suolaa

Liota sahrami lusikallisessa lämmintä vettä. Kuori ja silppua sipuli. Huuhtele ja valuta riisi. Lämmitä oliiviöljy kattilassa. Kuullota sipuli. Lisää kattilaan riisi, kanaliemi, sahramiliemi ja suola. Kiehauta. Kun vesi kiehuu, laske lämpöä ja keitä hiljalleen kannen alla 20 minuutin ajan. Käännä lieden virta pois ja anna riisin höyrystyä viiden minuutin ajan. Sekoita riisi haarukalla kuohkeaksi ja tarjoa.

Resepti: Steamy Kitchen 17.4.2007

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

Ei kommentteja: