keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Kastikkeita

LÄMPIMÄT KASTIKKEET

Suurustetut kastikkeet
‣ Béchamel
‣ Velouté
‣ Espagnole
‣ Sienimuhennos

Emulsiokastikkeet
‣ Beurre blanc
‣ Beurre rouge
‣ Hollandaise
‣ Bearnaise
‣ Sabayon

Tummat kastikkeet
‣ Punaviinikastike
‣ Madeirakastike
‣ Portviinikastike

KYLMÄT KASTIKKEET

‣ Kananmuna-emulsiokastikkeet kuten majoneesi ja remoulade
‣ Viinietikka-öljyemulsiokastikkeet kuten vinaigrette
‣ Sosepohjaiset kastikeet kuten pesto
‣ Hapanmaitopohjaiset kastikkeet kermaviilistä, smetanasta tai ranskankermasta
‣ Liemipohjaiset kastikkeet kuten Cumberlandin kastike
‣ Maustevoit
‣ Kermavaahdot


Vinkki: Kotikokista ammattilaiseksi 27.4.2014

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

Ei kommentteja: