LÄMPIMÄT KASTIKKEET
Suurustetut kastikkeet
‣ Béchamel
‣ Velouté
‣ Espagnole
‣ Sienimuhennos
Emulsiokastikkeet
‣ Beurre blanc
‣ Beurre rouge
‣ Hollandaise
‣ Béarnaise
‣ Sabayon
Tummat kastikkeet
‣ Punaviinikastike
‣ Madeirakastike
‣ Portviinikastike
KYLMÄT KASTIKKEET
‣ Kananmuna-emulsiokastikkeet kuten majoneesi ja remoulade
‣ Viinietikka-öljyemulsiokastikkeet kuten vinaigrette
‣ Sosepohjaiset kastikkeet kuten pesto
‣ Hapanmaitopohjaiset kastikkeet kermaviilistä, smetanasta tai ranskankermasta
‣ Liemipohjaiset kastikkeet kuten Cumberlandin kastike
‣ Maustevoit
‣ Kermavaahdot
Vinkki: Kotikokista ammattilaiseksi 27.4.2014
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti