sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Pastaa, salamia ja parsakaalia

1 nippu parsakaalia
150 g salamia
50 g parmesanjuustoa
1 tl Maldon-suolaa
2 rkl oliiviöljyä
4 valkosipulinkynttä
½ tl kuivattua chilirouhetta
500 g pennepastaa
1 purkki ricottaa
½ tl mustapippuria

Paloittele parsakaali. Kuutioi salami. Raasta parmesanjuusto. Keitä parsakaali melkein kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Kuullota valkosipuli ja chili pannulla. Lisää parsakaali pannulle. Keitä ja valuta pasta, mutta säästä desin verran keitinvettä. Sekoita kulhossa ricotta, salami, parmesanraaste ja pippuri. Lisää hieman keitinvettä ja sekoita pehmeäksi tahnaksi. Lisää paistetut parsakaalit ja pasta. Sekoita ja nauti!

Resepti: Rachel Ray

ENSI KERRALLA
Aivan liian iso annos... Minun chilirouheeni oli niin nohevaa, että vähempikin riittäisi. Tarvitseeko parsakaalia keittää vai riittäisikö pelkkä kuullottaminen?

VILKAISE MYÖS
Fakta & Farfalle 9.10.2009
Tea & Cookies 3.7.2012

Ei kommentteja: