lauantai 31. joulukuuta 2011

Savupororulla

150 g kylmäsavuporoa
200 g piparjuurella maustettua tuorejuustoa
1 dl pihlajanmarjahyytelöä

Leikkaa kylmäsavuporo paperinohuiksi viipaleiksi. Levitä pöydälle pala leivinpaperia. Asettele sen päälle savuporoviipaleet vieri viereen nelioön muotoon. Levitä tuorejuusto poron päälle lämpimällä veitsellä. Juusto levittäytyy lisää rullattaessa. Käännä poro vähitellen paperin avulla rullalle ja kierrä paperi tiivisti rullan ympärille. Ennen kuin leikkaat pororullan paloiksi, pane se pakastimeen puoleksi tunniksi.

Hyvin jähmettynyttä, mutta ei vielä jäätynyttä rullaa, on helppo leikata terävällä veitselle. Anna rullien lämmetä ennen kuin tarjoat ne. Pihlajanmarjahyytelö maistuu ihanalta tämän suolaisen yllätyksen kanssa.

Resepti: Mysi Lahtisen Joulu (2003)

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Pastanjauhantaa 31.12.2006

Ei kommentteja: