perjantai 4. maaliskuuta 2011

Tillilohi

Sitruunamehu, lohi, tilli ja kerma sulavat ihanaksi, paksuksi kastikkeeksi sillä aikaa kun kala valmistuu uunissa kuin itsekseen.

1 nippu tuoretta tilliä
600 g lohifileetä
1 tl öljyä
½ sitruuna
½ tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
3 dl kermaa

Silppua tilli. Siisti kala ja pane se öljyllä voideltuun uunivuokaan. Mausta lohi sitruunamehulla, tillillä, suolalla ja pippurilla. Kaada kerma kalan päälle. Paista 200 asteisessa uunissa 20 minuutin ajan. Paiston aikana valele kalaa kastikkeella. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Resepti: Herkkusuun lautasella 4.3.2011

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

Ei kommentteja: